Dönüşüm Derneği ile Organik Kağıt Atölyesi

Dönüşüm Derneği Yelp’cilerle organik kağıt yapmak için buluşuyor.

Dönüşüm Derneği’nin Yeşile Dönüş Atölyeleri’nden biri olan organik kağıt yapımı atölyesiyle Yelp’cilerle buluşuyoruz. Geri dönüşümü öğrendiğimiz bu atölyede beraberimizde getirdiğimiz kullanılmış  kağıtları ( herkesten 1 gazete getirmesini rica edeceğiz) yeniden hamur haline getirip istediğimiz renklerde el yapımı yeni kağıtlar üreteceğiz sonra da alıp evimize götüreceğiz.

İster mektubumuzu, ister resim çerçevemizi oluşturacağız. Doğayı seven ve önem veren herkesi kişisel olarak “ne yapabilirim?”i öğrenmek ve kendi kağıdını üretmek için bu atölyeye bekliyoruz.

Not: Etkinlik ücretsiz olup herkes sadece içtigi çay/kahvenin ücretini ödeyecektir. Pasaj Cook&Book bir vejateryan restorandır. Dileyenler yemek de yiyebilirler.

10 yetişkin ve 5 – 4 yaş üzeri çocuklu yetişkin için yerimiz var, rsvp yerinizi garantilemez onay mailini etkinlikten en geç 3 gün önce alıyor olacaksınız. Çocuklular yaşanacak bir dünya için çocuğunuza geri dönüşümü öğretme fırsatını kaçırmayın.

Dönüşüm Derneği ile Organik Kağıt Atölyesi

28 Haziran Pazar